За крадіжку домашньої ковбаси на Сумщині перед судом постане житель сусідньої області

Житель Полтавської області проник до приватного домоволодіння, господарі якого займалися виготовленням та продажем домашньої ковбаси, та примудрився поцупити чотирнадцять одиниць щойно виготовленої продукції. Грабіжника було викрито й затримано відразу.

За замовленою домашньою ковбасою, 35-річний чоловік приїхав до Охтирського району з Полтавщини і, купивши у господарів дві палки ковбаси, пішов. Але за якийсь час повернувся і тихцем пробрався на територію чужого господарства плануючи здійснити крадіжку…

загрузка…

«Він вже не перший раз купував у цих людей домашню ковбасу. Але цього разу пішов на злочин, – розповідає начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько, – Чоловік бачив де господарі зберігають готові ковбасні вироби. Проникнувши через паркан до сушилки з ковбасою, накидав в пакет чотирнадцять таких виробів та намагався їх винести».

“Втікав, бо не мав документів” — сумські патрульні наздогнали та затримали мотоцикліста

Але залишитись не поміченим йому не вдалося. Господарка дому його побачила та підняла ґвалт. Разом з 15-річним сином жінка наздогнала зловмисника та утримували його до приїзду поліції.

Як пояснив правоохоронцям чоловік: на злочин пішов бо був на підпитку та не розумів, що робить.
В поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.15 «Замах на злочин» та ч.3 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *