За минулу добу до лікарняних закладів Сумщини з різними ушкодженнями потрапило троє дітей

За минулу добу до лікарняних закладів області, з різними ушкодженнями, потрапило троє дітей. Всі травми побутового характеру, і отримані були малечею вдома, через недогляд дорослих.

До хірургічного відділення Роменської центральної районної лікарні госпіталізована дворічна дівчинка з термічним опіком II ступеню. Зясувалося, що дитина, за місцем мешкання, випадково перекинула на себе ємність з окропом.

Подібний випадок трапився і в місті Охтирка. До хірургічного відділення Охтирської центральної районної лікарні госпіталізована однорічна дівчинка з термічним опіком I-II ступеню. Дитина також випадково перекинула на себе чашку з гарячим чаєм.

А в Конотопі, до хірургічного відділення Конотопської центральної районної лікарні, госпіталізована 9-місячна дівчинка з закритою черепно-мозковою травмою, яку вона отримала під час падіння.

Читати також: У Шостці ювенальні поліцейські встановили дітей, які пошкодили дев’ять молодих сакур у міському парку

Працівники поліції перевіряють обставини нещасних випадків і закликають батьків бути більш відповідальними в організації побутової безпеки своїх дітей.

Не залишайте на краю стола ємності з гарячою рідиною. Будьте особливо уважними і не залишайте малечу саму аби дитина не змогла випадково дотягнутись та перекинути ємність з окропом на себе. Не залишайте на видноті гострі предмети, ножі, виделки, ножиці, ліки, включені електроприлади, хімічні та миючі засоби, голки, ґудзики та інші дрібні речі. Тобто все те, до чого дитина може дотягнутися, травмуватися, випити чи проковтнути.

Ні вдома, в кімнаті та на кухні, а тим паче у дворі, на вулиці не випускайте дитину з поля свого зору, будьте уважні та передбачливі. Нехай ваші діти ростуть здоровими та щасливими.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *