Заплатимо більше: в Сумах маршрутки підуть по новому

Як будуть їздити сумські маршрутки з середи?

Завтра, 22 березня, відбудеться засідання виконкому Сумської міськради, на який виноситься проект рішення «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських радіальних автобусних маршрутах в м. Суми».

Планується внести з 25 березня зміни в схему руху транспорту пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах у Сумах, замінивши діагональні маршрути на радіальні.

На водія, якого сьогодні «крутили» сумські поліцейські, відкрили кримінальне провадження[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/na-vodija-jakogo-sogodni-krutili-sumski-policejski-vidkrili-kriminalne-provadzhennja/”]ЧИТАТИ[/su_button]

При цьому більшість маршрутів, які їздили з одного кінця міста в інший, будуть доїжджати лише до центру. При цьому деякі маршрути зовсім зникають, а деякі напрямки залишаються зовсім без транспортного сполучення (Василівка, Косівщина). Крім того, загальна кількість маршруток буде всього 156. Тоді, як зараз, офіційно більше 300-т.

Чого саме хочуть домогтися подібним рішенням – незрозуміло, тому що пасажирам доведеться частіше пересідати, а значить контактувати ще з більшою кількістю людей

Схема руху

Проект рішення виконкому СМР СКАЧАТИ

Переглянути не завантажуючи

dancor

6 коментарів

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *