Заступником голови Сумської облдержадміністрації стала Вікторія Медвідь

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Василь ХОМА

«Вітаю нового заступника голови облдержадміністрації Вікторію Юріївну Медвідь з призначенням на посаду! Бажаю сил та успіхів у всіх починаннях», – зазначив Василь Хома.

Вікторія Медвідь забезпечуватиме реалізацію державної політики в освітній, культурній, молодіжній та інших сферах. Детальніше стане відомо після нового розподілу обов’язків між головою та заступниками голови облдержадміністрації.

Читати також: Фрунзенці перекрили дорогу біля Сумської обласної прокуратури

Довідково

Вікторія Медвідь народилася 09 травня 1984 року в м. Макіївка Донецької області. Освіта – вища, у 2005 році закінчила Донецький національний університет за напрямом підготовки «Економіка і підприємництво», кваліфікація – бакалавр з обліку і аудиту, у 2006 році за спеціальністю «Облік і аудит», кваліфікація – магістр з обліку і аудиту, доктор економічних наук (2016 рік), професор кафедри економіки (2019 рік).

Трудову діяльність розпочала у 2006 році як аспірант Донбаської національної академії будівництва та архітектури, м. Краматорськ, Донецька область. З 2009 до лютого 2015 року працювала асистентом, доцентом кафедри економіки підприємств з правами молодого фахівця Донбаської національної академії будівництва та архітектури, м. Краматорськ, Донецька область.

З 2014 року працювала в Сумському національному аграрному університеті. З 09.2015 до 09.2016 р. – доцент кафедри економіки СНАУ, 09.2016 – 09.2019 професор кафедри економіки СНАУ, з 09.2019 – професор кафедри економіки та підприємництва СНАУ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *