Засуджений за зґвалтування Владислав Кривошей не прийшов до суду: “Став на лижі?”

Про це у Фейсбуці повідомила потерпіла від дій ґвалтівника Ірина Челоманова.

“І коротко про ґвалтівника Кривошея…

Сьогодні мало бути проголошено повний текст ухвали Сумський апеляційний суд про відмову в апеляції Кривошея. Як і очікувалося… ні він, ні його адвокат, ні його законний представник (Катерина Науменко) не з’явилися!

На сьогодні з нього взяті усі обмежувальні заходи, він має можливість вільно пересуватися територією України, навіть виїхати закордон!

У всьому причина – це відсутність запобіжного заходу, який щодо нього наразі не застосований!

В Сумах пропал бывший кадет, приговоренный к 3 годам за изнасилование | Данкор онлайн | Сумской информационный портал: все новости Сумщины

Якщо днями стане відомо, що він зник… Це не здивує!

Чи вживалися якісь заходи щодо нього Поліція Сумської області щодо неможливості зникнути?.. Навряд! На днях стане відомо чи “став він на лижі”! Дочекаємося передачі матеріалів до Зарічний районний суд м. Суми . Там і отримаємо усі відповіді!

P.s.: у Національна поліція України завжди знайдеться причина не запобігати (попереджувати) вчиненню злочинів. Хоча можливості для їх запобіганню завжди є!Дочекаємося… Наразі поліції відомо про ситуацію, що склалася. Чи вживатимуть заходи? Побачимо! Окрема подяка Сумська обласна прокуратура за те, що вживаєте усіх заходів!” -написала Ірина.

Нет описания фото.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *