Зеленського просять скасувати Новий рік в Україні… взагалі!

Часом дивуюся тому, які петиції подають громадяни України, звертаючись до президента. Ну ,або коли сумчани звертаються до керівництва міста Суми. За петицію про будівництво метро в Сумах автору слід вручити якусь премію за найбільш безглузде звернення, яке за добу набрало достатню кількість голосів.

Але він такий не один. Геніальних людей з постійним потоком ідей дуже багато. Так на сайті петицій президента з’явилося звернення від Горбенко Валерії, яка просить скасувати Новий рік в Україні:

«я вже не маю терпіння !!!!!!!!! дайте мені більше часу до нього!!!!!!!! будь ласка!!!!!!!!!!! новий рік не потрібен!!!!!!!! відмініть його взагалі!!!!!!!!!».

Майже геніальний злочинець: Пограбування по-путивльськи [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/majzhe-genialnij-zlochinec-pograbuvannja-po-putivlski/” size=”4″]ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ[/su_button]

Петиція поволі збирає підписи. Так за 2 дні підписалося  11 осіб з 25 000 необхідних. Мабуть у мене для Валерії погані новини. До Нового року залишився 1 день. Ну, може бути їй в наступному році пощастить більше. До закінчення  збору підписів ще 89 днів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *