Знай наших: сумчанин став учасником рейтингового стартапу України

Кабмін виділив на фінансування Українського фонду стартапів 440 млн грн. Конкурсна комісія Ukrainian Startup Fund надала найбільшу кількість балів стартапу AeroDrone, одним із співробітників компанії є сумчанин Євген Кузьмичов. Ukrainian Startup Fund інвестує в стартап AeroDrone 50 тис. дол., але компанія з кожної вкладеної гривні повинна зробити мінімум три. Щоб частина з них, вже у вигляді податків, поповнювала бюджет України.

AeroDrone здатний пролетіти без дозаправки 600 кілометрів

AeroDrone – постачальник рішень для захисту рослин, використовує технологію безпілотних літальних апаратів, яка в 4 рази ефективніше наземних машин і в 5 разів ефективніше будь-яких літаків. Компанія застосовує дрібнокрапельне обприскування посівів.

Важливо: в Сумах рідні постраждалої дівчини шукають свідків ДТП (відео) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/vazhlivo-v-sumah-ridni-postrazhdaloi-divchini-shukajut-svidkiv-dtp/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Ukrainian Startup Fund інвестуватиме в стартап AeroDrone. Щедрий грант від держави, кратно примножує відповідальність команди в реалізації проєкту. Де з кожної вкладеної гривні потрібно зробити мінімум три. Щоб частина з них, вже у вигляді податків, поповнювала бюджет України.

Окрема вдячність суперкоманді #USF, Міністерство фінансів України, Міністерство цифрової трансформації України, Офіс Президента України, Oleksiy Honcharuk та всім, хто на ряду з “ремонтом” в державі, доклав зусиль до організації якісно нового конкурсу та руху України в цьому напрямку. #UkraineInvest

P.S.: Тут місія не стільки про ВВП, як про те, щоб змінювати світ на краще. Дивіться натхненно навколо й творіть!  — благодарен с Yurii Koropchenko и Юра Педерий в UNIT.City .” – написав на своїй сторінці в фейсбук Євген.

Про ідею з AeroDrone

Розмір краплі – близько 100 мікрон. Використовують в роботі пестициди з мінімальною кількістю води, знижуючи норму її використання приблизно в 100 разів. Норма внесення становить близько 1-3 л / га робочої рідини. Безпілотники компанії витрачають 100 мл пального на 1 га. Для даного методу внесення пестицидів є обмеження по силі вітру (якщо вітер 5 м / с і більше, обприскування стає неконтрольованим).

Робота безпілотника повністю автоматизована. Все, що потрібно від оператора – правильно запланувати польотне завдання, врахувати всі параметри поля, всі можливі перешкоди, параметри вітру. Безпілотні літальні апарати (БПЛА) можуть працювати в нічний час доби, коли атмосфера для обприскування сприятливіші. Нічні години збільшують продуктивність вдвічі.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *