“Гоп стоп” по-сумськи: віджав куртку, а потім змусив ще й гроші зняти

Хлопець, у центрі міста, силоміць відібрав у  молодого сумчанина 200 гривень. А на додачу ще й змусив жертву зняти з себе та віддати  дорогу куртку, яку теж вподобав.

Пізно увечері до поліції на лінію «102» звернулася сумчанка та повідомила, що в центрі міста невідомий підліток пограбував її 18-річного сина, відібравши у нього 200 гривень та куртку.

У Сумах встановили особу, яка вчинила стрілянину в спальному мікрорайоні міста [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/novini/u-sumah-vstanovili-osobu-jaka-vchinila-striljaninu-v-spalnomu-mikrorajoni-mista/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Як з’ясувалося, хлопець увечері разом з приятелем, зайшов перекусити до одного з ресторанів швидкої їжі. Повечерявши, приятель сів у тролейбус та поїхав додому, а до потерпілого з приміщення закладу харчування вийшов невідомий підліток, та запропонував «відійти поговорити». Відвівши юнака в бік, зловмисник заявив, що йому дуже потрібні гроші, і було б непогано, якби той поділився з ним ними. Налякавши молодого чоловіка фізичною розправою зі свого боку та з боку своїх друзів, підліток змусив його пройти з ним до банкомату, зняти гроші та віддати йому. А на додачу ще й наказав скинути з себе та віддати йому дорогу куртку.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце, де він стався, прибула слідчо-оперативна група поліції. Оглядаючи вулиці, оперативник кримінальної поліції помітив, схожого за прикметами підлітка у куртці, у якому потерпілий і упізнав грабіжника.

Зловмисником виявився 16-річний житель обласного центру, що раніше вже притягався до відповідальності за крадіжки.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За грабіж зловмисникові може загрожувати покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Поліція перевіряє затриманого на причетність до інших злочинів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *