Визначились де в Сумах можна буде придбати новорічну ялинку

Міськвиконком у Сумах затвердив місця для продажу живих ялинок. Так в цьому році в Сумах ялинки можна буде придбати на понад 40 майданчиках в різних районах міста: на Набережній р. Стрілка (11 точок), на вул. Горького, Привокзальній, пр. Шевченка, біля Курського ринку, на Харківській, К. Зеленко, Прокоф’єва, пр. Лушпи, вул. Інтернаціоналістів, Героїв Крут і т.д.

Також визначилися і з місцями для роздрібної торгівлі ялинковими іграшками, прикрасами, дитячими новорічними подарунками, кулінарними та кондитерськими виробами святкового асортименту.

БУДИНКИ В СУМАХ МОЖУТЬ ЗАЛИШИЛИСЬ БЕЗ СВІТЛА

З 15 по 31 грудня іграшки можна будуть продавати на Набережній р. Стрілки (7 точок), по одній точці буде на вул. Луговий (біля магазину «Перша квіткарня») і Герцена, дитячі новорічні подарунки будуть продавати на вул. Горького (біля ринку). Також з 15 грудня по 15 січня іграшки, подарунки, кондитерські вироби, і не тільки, можна буде купити на пл. Незалежності (21 точка), чай каву та інші послуги в цей же час чекають сумчан на Театральній площі (5 точок).

Ваш Шанс

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *