Шевченко назвав причини поразки збірної України від Австрії

фото УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився після поразки від Австрії (0:1), яке залишило наших на третьому місці в групі з трьома очками при різниці м’ячів 4:5.

 

Він зазначив, що гра була дуже важкою, особливо в плані фізики. Українці постійно запізнювалися і програвали дуелі, хоча викладалися повністю. Наша збірна допустила багато невимушених помилок, навіть в ситуаціях, коли намагалися страхувати один одного за рахунок структури гри. У збірної України практично не було шансів повернутися в гру.

Читати також: 18-річна українка встановила особистий рекорд в рейтингу WTA

«Я бачив команду, якій просто не вистачало сил. Ми намагалися посилити гру, але це було практично неможливо зробити. Ми грали на тому рівні, який нам дозволяла фізична форма», – сказав Шевченко в інтерв’ю телеканалу «Футбол».

 

Як повідомляє портал metaratings.by, наш «націонал» влаштовувала б нічия, проте перший тайм повністю залишився за суперниками. Збірна Австрії володіла великою ігровою перевагою і заслужено відкрила рахунок зусиллями Баумгартнера.

 

Спроби збірної України відігратися ні до чого не привели. Наші завдали лише один удар в площину воріт, та й той у першому таймі.

 

Збірна України залишилася на третьому місці в групі з трьома очками. Шанси «жовто-синіх» на вихід в плей-офф перетворилися в чисто теоретичні.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *