УАФ затвердила місце проведення матчу за Суперкубок України

Сьогодні в Дніпрі відбулося засідання Виконкому УАФ. На цьому заході затвердили план-календар УПЛ на сезон-2021/2022. Зокрема, стало відомо, що матч за Суперкубок України відбудеться 24 червня в Києві на НСК «Олімпійському», повідомляє офіційний сайт УАФ.

У поєдинку за трофей зійдуться «Динамо» та «Шахтар». Кияни беруть участь в матчі на правах одночасно і чемпіона України, і володаря національного Кубка. «Шахтар» посів друге місце в УПЛ в сезоні-2020/2021.

Читати також: Все про Євро-2021: регламент та прогнози

Новий футбольний сезон в Україні стартує 24 липня. У цей день відбудеться матч за Суперкубок країни, за який також змагатимуться київське «Динамо» і донецький «Шахтар».

Як стало відомо Metaratings.ru, вибираючи місце проведення цього матчу між Києвом і Одесою, кияни і гірники зупинили свій вибір на столиці. Таким чином, матч за Суперкубок країни пройде 24 липня на НСК «Олімпійський».

Вже на наступний день, 25 липня, стартує новий чемпіонат України в УПЛ.

Додамо, що за регламентом турніру в новому сезоні елітний дивізіон повинен бути представлений 16 командами.

УПЛ за підсумками турнірної боротьби покинув «Минай». У Першій лізі вже стали відомі два володаря путівок до вищого дивізіону – одеський «Чорноморець» і рівненський «Верес».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *