В УЄФА знову підтвердили можливість виключення «Реала», «Барселони» і «Ювентуса» з ЛЧ

Генеральний секретар УЄФА Теодор Теодорідіс прокоментував ситуацію з «Ювентусом», «Реалом» і «Барселоною» щодо їх участі в Суперлізі, повідомляє портал vseprosport.ru.

«Чи можуть їх виключити з Ліги чемпіонів? Така можливість є. Якщо клуб не дотримується правил, його можуть виключити. Варто відзначити, що всі клуби погодилися з правилами. Я хотів би дещо прояснити, тому що деякі факти були неправильно витлумачені. Те, що станеться, не буде особистим рішенням і не має ніякого відношення до президента УЄФА або Виконавчому комітету УЄФА», – зазначив функціонер.

Читати також: Збірна України прослухала лекцію щодо протидії договірним матчам

В УЄФА  є чіткий поділ повноважень, з виконавчою і судовою владою, з одного боку, і незалежними судовими органами, з іншого. Ніхто не може вплинути на роботу судових органів. Незалежні судові органи приймають незалежні рішення – так і повинно бути. Ці три клуби вважаються одними з кращих в світі, чому ми повинні чекати, що вони не будуть конкурувати?

Але, звичайно, для УЄФА всі клуби однакові, захищаються такі цінності, як повага, спортивні заслуги і рівне ставлення. Якщо вони порушили правила, вони повинні зіткнутися з наслідками, які визначать незалежні органи. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *