Все про Євро-2021: регламент та прогнози

Головна футбольна подія цього року стартує вже 11 червня. Євро-2020(2021), не дивлячись на те, що його переносили через пандемію, нарешті відбудеться. 

Усі прихильникі футболу протягом місяця будуть прикуті до цього видовища, де найкращі команди будуть боротися за титул. Переможець Євро отримає Кубок Анрі Делоне та 40 золотих медалей. Невдахи фінального матчу без нагород також не залишаться. На них чекає 40 срібних медалей.

В 1/8 фіналу вийдуть тільки по дві найкращі команди з кожної групи . Згодом чотири збірні, які завершать груповий етап на третій позиції турнірної таблиці, продовжать змагатися за трофей. 

Читати також: Усик: боси боксу вважають Україну країною третього світу

Головною фішкою турніру стане його географія. Цьогорічний форум охопить весь континент, адже раніше Євро проходило на території тільки однієї або двох країн. Цього року матчі пройдуть на стадіонах Амстердама, Лондона, Севільї, Рима, Санкт-Петербурга, Бухареста, Мюнхена, Баку, Глазго, Копенгагена та Будапешта.  

«Газпром Арені» у Петербурзі прийме шість зустрічей групового етапу й один чвертьфінальний матч. Фінал відбудеться на «Вемблі». 

Портал “Рейтинг Букмекерів” інформує, що головними претендентами на трофей, на думку букмекера Favbet, є збірні Англії та Франції. У перемогу колективу Шевченка букмекери не дуже вірять, вірогідність нашого тріумфу складає лише 2.17%.

фото uefa.com

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *