Гроші за повернуті Укрзалізниці квитки доведеться чекати до 6 місяців

Сумчани, які раніше зверталися до нас з питаннями Укрзалізниця: що скасували і чи повернуть гроші за квиток?, тепер звертаються зі скаргами, так як не можуть отримати гроші, які сьогодні їм би дуже знадобилися.

Як ми вже писали, 17 березня УЗ надала відповідь, що гроші за квитки повертаються протягом 3-5 робочих днів, але з 18 березня все змінилося. Терміни стали  більші. І спосіб повернення ускладнює можливість отримання назад своїх коштів. Принаймні так розповідають сумчани.

На Сумщині судитимуть жінку, яка постачала українок в борделі країн ЄС[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-suditimut-zhinku-jaka-postachala-ukrainok-v-bordeli-krain-ies/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Мешканці Сум зверталися до УЗ і їм там відповідають, для повернення грошей за проїздні документи потрібно написати заяву, яку разом з квитками слід відправляти до Харкова та чекати відповідь.

У Сумах грошей на повернення немає!


Така ситуація по всій країні. І це якраз зрозуміло. Вокзал не працює! Звідки у них гроші?

Так що ж все таки потрібно робити? Якщо ви звернулися з приводу повернення грошей за квитки до карантину, ви отримаєте назад не всю суму. Як мінімум по 50 грн на кожному квитку ви втратите.

Якщо після оголошення карантину, то нам пояснили, що повернення буде здійснено в термін  до 6 місяців.

Для цього потрібно звернутися в касу вокзалу з квитками і оформити повернення. Вони самі все відправлять, вам цього робити не потрібно!  За квитки, придбані онлайн, обіцяють повернути кошти швидше до 30 днів.

Увага! Телефон довідкового бюро ЖД вокзал “Суми” (0542) 719-537 Додзвонитися легко. Двічі перевірено на цьому тижні!

Людей можна зрозуміти. Сумчани, які до нас звернулися, завчасно придбали досить дорогі квитки на всю сім’ю в тому числі і назад. І з огляду на ситуацію ці гроші їм би сьогодні не завадили. Але їх можуть повернути через 90 а то і всі 180 днів. Але за півроку в банку ця сума могла б принести прибуток. До того ж через 6 місяців, не виключено, курс може змінитися і ця сума просто знеціниться.

У 2018 році зарплата в.о. директора Укрзалізниці Желько Марчека становила майже 397 000 гривен на місяць. Іншими словами це далеко не бідне підприємство, яке може собі дозволити розрахуватися з клієнтами, перевівши кошти на банківські рахунки в лічені дні.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *