На Сумщині патрульні та небайдужі громадяни допомогли водію, котрий з’їхав у кювет

Під час патрулювання автодороги Н-07 «Київ — Суми — Юнаківка», інспектори виявили автомобіль Volkswagen Jetta, який був за межами проїжджої частини.

Поруч знаходився 21-річний водій, який пояснив, що під час руху не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості та допустив виїзд за межі проїжджої частини, з подальшим виїздом у кювет. На щастя, чоловік тілесних ушкоджень не отримав.

Сумчани, будьте уважні, купуючи продукти в святкові дні (відео) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/sumchani-budte-uvazhni-pri-pokupci-produktiv-u-svjatkovi-dni-video/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Разом із небайдужими громадянами патрульні допомогли водієві повернути його автівку на дорогу та продовжити рух.

Управління патрульної поліції в Сумській області, у свою чергу, нагадує водіям! Враховуйте погодні умови! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, особливо швидкісного режиму.

Будьте уважні та обережні. Дбайте про безпеку власну та інших учасників дорожнього руху!

Community Policing: патрульні та небайдужі громадяни допомогли водію, котрий з’їхав у кювет

Community Policing: патрульні та небайдужі громадяни допомогли водію, котрий з’їхав у кювет🎥ВІДЕО: https://youtu.be/vfvIfkoUgIcПід час патрулювання автодороги Н-07 «Київ — Суми — Юнаківка», інспектори виявили автомобіль Volkswagen Jetta, який був за межами проїжджої частини.Поруч знаходився 21-річний водій, який пояснив, що під час руху не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості та допустив виїзд за межі проїжджої частини, з подальшим виїздом у кювет. На щастя, чоловік тілесних ушкоджень не отримав.Разом із небайдужими громадянами патрульні допомогли водієві повернути його автівку на дорогу та продовжити рух.Управління патрульної поліції в Сумській області, у свою чергу, нагадує водіям! Враховуйте погодні умови! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, особливо швидкісного режиму.Будьте уважні та обережні. Дбайте про безпеку власну та інших учасників дорожнього руху!#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 3 січня 2020 р.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *