Сумський ресторан розшукує двох забудькуватих клієнтів (відео)

На мій превеликий жаль, ми з вами знаходимося в суспільстві, де багато людей не можуть прожити навіть один день, щоб не вкрасти. Хтось безкоштовно їде в тролейбусі, не придбавши квиток у водія, інші виносять з магазинів продукти, є такі, хто обов’язково винесе пивний келих з бару тощо.

Ось вчора, 9 січня, приблизно о 17:45 двоє сумчан вийшли з ресторану «Козацька Броварня» в м.Суми, і напевно випадково забули розрахуватись.

Дивно, але в ресторані з подібним явищем стикаються рідко, тому вони впевнені, що двох забудькуватих гостей сьогодні весь день мучать докори сумління, але вони соромляться або бояться повернутися, вибачитися та розрахуватись.

Відмовити не можна перевозити: хамство в сумських маршрутках триває [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/vidmoviti-ne-mozhna-perevoziti-hamstvo-v-sumskih-marshrutkah-trivaie/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Якщо хтось впізнав їх, передайте, щоб вони не боялися. Краще нехай вони першими прийдуть. Випили, забули … З кожним може бути.

Але, про всяк випадок, в поліції зареєстрували заяву. І якщо поліція знайде сумчан раніше, то історія матиме продовження вже в юридичному руслі.

https://www.facebook.com/OdinDoma.ua/videos/489361648451429/

https://www.facebook.com/OdinDoma.ua/videos/489361775118083/

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *