У Сумах під час пожежі загинула молода жінка (відео)

1 грудня, о 23:20 рятувальники отримали повідомлення, що в м. Суми, по вул. Римського-Корсакова виникла пожежа в 5-ти поверховому житловому будинку. До ліквідації залучався черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що горіння відбувається в двохкімнатній квартирі на 3-му поверсі. Проводячи розвідку, в одній із кімнат палаючого помешкання, рятувальники знайшли чоловіка 1954 р.н., який не міг самостійно покинути небезпечну зону. Дідуся негайно вивели на вулицю, його життя було врятовано.

На Сумщині ще один водій залишив помирати на дорозі збиту ним жінку-пішохода [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-shhe-odin-vodij-zalishiv-pomirati-na-dorozi-zbitu-im-zhinku-pishohoda/”]ЧИТАТИ[/su_button]

В кімнаті, де відбувалось горіння було виявлено тіло жінки 1979 р.н. без ознак життя. Загиблою виявилась власниця помешкання.

О 23:59 пожежу вдалось локалізувати, о 00:34 ліквідувати. Вогонь пошкодив меблі, міжкімнатні двері та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі встановлюється.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *