У Сумах суїцид: чи працюють телефони довіри?

7 березня в обласну лікарню з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою і безліччю інших травм доставлена 36-річна сумчанка, яка вистрибнула з балкона квартири на четвертому поверсі. Поліція проводить перевірку, одна з версій – спроба суїциду.

З початку року станом на 9 березня на Сумщині зареєстровано 52 суїциду (в минулому році на цю ж дату – 35).
9 березня будинку в Білопіллі повісився 46-річний чоловік. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 з позначкою суїцид.

За чисті Суми: сумчани прибрали від сміття Басівський парк [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/za-chisti-sumi-sumchani-pribrali-vid-smittja-basivskij-park/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]
8 березня на присадибній ділянці в Низах Сумського району покінчив життя самогубством через повішення 39-річний чоловік. За словами сусідів, за життя він зловживав спиртним. В рамках відкритого кримінального провадження поліція з’ясовує обставини і причини події, -пише rama

І я вам скажу, що це не дивно. В інтернеті я знайшов кілька телефонів довіри по місту Суми, куди, як стверджується, можна звернутися за психологічною допомогою 24/7. Але ні по жодному з цих телефонів я додзвонитися так і не зміг.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *