У Сумах триває розгляд справи за фактом загибелі немовляти у несправному ліфті

11 грудня 2019 року відбулося судове засідання в кримінальному провадженні за фактом загибелі немовляти у несправному ліфті в одній з сумських багатоповерхівок. Суд закінчив допит одного з обвинувачених та розглянув клопотання сторін по справі.

У Сумах лісовози знищують біатлонну трасу [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-viznano-neosudnim-vbivcju-jakij-spaliv-tila-svoih-zhertv/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Представник Сумської міської ради просив закрити провадження по справі в частині стягнення матеріальної та моральної шкоди, завданої злочином. Своє клопотання мотивував тим, що один з обвинувачених працює у Виконавчому комітеті Сумської міської ради, який є окремою юридичною особою. У задоволенні клопотання суд відмовив.

Натомість було задоволено клопотання потерпілих по справі про заміну первісного відповідача – Сумської міської ради – належним відповідачем – Виконавчим комітетом Сумської міської ради.
Наступне судове засідання призначено на 10 год. 00 хв. 26 грудня 2019 року.

Нагадаємо, в порушенні правил безпеки обвинувачуються п’ятеро осіб: заступник Сумського міського голови та ексдиректор Департаменту інфраструктури міста за частиною другою статті 367 Кримінального кодексу України, директор ТОВ «Міськсумиліфт» за частиною другою статті 272 та частиною другою статті 367 Кримінального кодексу України, виконроб та електромеханік ТОВ «Міськсумиліфт» за частиною другою статті 272 Кримінального кодексу України.
Справа № 592/11188/19 перебуває в провадженні судді Ольги Катрич.

Повідомляє прес служба суду

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *