У Сумах відсторонили від посади ще одного чиновника мерії

Цього разу мова йде по головного айтішника Сумської міської ради – начальника відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення Віктора Бєломара.

Міській голова Сум Олександр Лисенко видав розпорядження по проведення службового розслідування стосовно можливого недодержання В.Бєломаром законодавства про службу в органах місцевого самоврядування та антикорупційного законодавства. Розслідування триватиме до 26 червня, і на час його проведення В.Бєломара відсторонено від виконання ним посадових обов’язків.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням міського голови наразі службове розслідування також проводять щодо начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) Сумської міської ради Анатолія Довбні, якого теж відсторонено від посади.

Як і у випадку з А.Довбнею, розслідування стосовно Віктора Бєломара міській голова призначив «у зв’язку з поширенням у ЗМІ інформації, яка шкодить авторитету служби в органах місцевого самоврядування та викликає значний суспільний резонанс».  

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *