У Сумах знову розбили скло в тролейбусі

Тролейбус #062, що курсував у суботу, 18 СІЧНЯ, за маршрутом #3 “Аеропорт – Залізничний вокзал”, був знятий з лінії через інцидент, що стався у салоні транспортного засобу. Під час руху тролейбусу до зупинки “Школа #1” пасажир, який не тримався за поручні, не втримав рівновагу та, похитнувшись, розбив скло у салоні транспортного засобу. На щастя, ніхто не постраждав.
Нагадаємо, подібний випадок вже був зафіксований наприкінці минулого року (тоді жінка, що також не трималася за поручень під час руху тролейбусу, розбила скло).
За інформацією КП СМР «Електроавтотранс», в обох випадках водії не здійснювали екстрених гальмувань та їхали, дотримуючись швидкісного режиму, про що свідчить відео з камер, розташованих у салонах.

Містяни, коментуючи цю новину в соцмережах, говорять про те,що скляна перегородка, про яку йдеться, тільки завдає незручностей пасажирам, заважаючи нормально триматися за поручень, та й узагалі не зовсім ясно, навіщо вона потрібна. До того ж, виникає питання щодо якості самого скла, якщо воно розсипається від найменшого навантаження. Але, за словами прес-секретарки КП СМР «Електроавтотранс» Ірини Крячко, це питання до виробника тролейбусів, а не до комунального підприємства, яке тільки експлуатує їх. Закуповуються ж тролейбуси на конкурсній основі в електронній системі «ПроЗорро».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *