Вимагав хабар 50 тис грн: Прокуратура про затримання заступника начальника екоінспекції Сумщини

На хабарі в 50 тис грн затримано одного з керівників Державної екологічної інспекції у Сумській області

Прокуратурою Сумської області в рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із керівників Державної екологічної інспекції у Сумській області (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний посадовець під час проведення перевірки дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища вимагав від службових осіб одного з найбільших сумських товариств з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями неправомірну вигоду за невідображення в акті перевірки виявлених порушень та непроведення подальших перевірочних заходів.

У вівторок, 4 серпня 2020 року, посадовця затримано в м. Суми під час одержання від службової особи товариства 50 тис грн неправомірної вигоди. На даний час він перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

У Сумах легковик наїхав на дівчину, яка переходила дорогу (відео)

Протиправну діяльність посадовця викрито спільно зі слідчим управлінням Нацполіції за матеріалами Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *