У Сумах відкрився перший легальний зал ігрових автоматів

 

Суми потрапили до списку міст, в яких уже з’явився зал ігрових автоматів. Так, комісія з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) видала ліцензію ТОВ «Імперія азарту» на ігрові автомати для залу в готелі «Воскресенський», що на пл.Незалежності, 15.

Дізнавшись про це, ми вирушили за вказаною вище адресою, щоб подивитися на перший легальний ігровий зал в обласному центрі.

Примітно, що туди далеко не кожен зможе потрапити. Так, опинившись у закладі, відвідувач повинен пройти процедуру реєстрації на рецепції.

Особам до 21 року вхід суворо заборонений! (При собі обов’язково потрібно мати паспорт).

Заборонено вхід в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, а також зі зброєю. Але і це далеко не всі обмеження.

Що важливо, відвідувача пропустять тільки в тому випадку, якщо його немає в реєстрі лудоманів.

Довідка: людина з гральною залежністю може бути занесена до реєстру трьома способами:

  • Сам гравець може подати в КРАІЛ письмову заяву про самообмеження. В такому випадку вхід в казино і гральні заклади буде закритий на строк від трьох до шести місяців і буде діяти для всіх гральних закладів в Україні. Бланки заяв про самообмеження є в кожному гральному закладі, також їх можна завантажити з сайту КРАІЛ.
  • Заяву про обмеження доступу можуть подати члени сім’ї першого ступеня споріднення або законні представники гравця. Бланк заяви можна завантажити тут (посилання).
  • Обмеження може бути накладено за рішенням суду.

Перші враження від побаченого в залі

 Це зовсім інший рівень, якщо порівнювати з тими залами, які були раніше в Сумах. Сучасне обладнання, затишний інтер’єр. Без перебільшення можна сказати, що відвідувач потрапляє в маленький Las Vegas. Видно, що власник бізнесу вклав туди чималі кошти. Приміщення досить просторе, багато персоналу.  Заклад відкритий цілодобово (у тестовому режимі).

Нагадаємо, що закон про проведення азартних ігор №2285-Д був прийнятий парламентом 14 липня 2020 року, а вже 11 серпня президент Володимир Зеленський підписав документ. Що важливо, 50% податку, одержаного від прибутку ігрових залів, йдуть до місцевих бюджетів.

p.s.Адміністрація закладу заборонила проводити фото або відеозйомку.

Публікація не є рекламою і має виключно інформативний характер щодо подій в обласному центрі.

фото з Інтернету

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *