10 серпня росіяни здійснили 34 обстріли прикордоння Сумщини. Зафіксовано 220 вибухів

Протягом дня росіяни здійснили 34 обстріли прикордоння. Зафіксовано 220 вибухів . Обстрілів зазнали 23 населені пункти 8 громад.

Хотінська громада: з гелікоптера здійснено пуск ракет НАР (14 вибухів)

Великописарівська громада: ворог бив з артилерії (33 вибухи) та мінометів (7 вибухів). Крім того, з гелікоптера здійснено пуски ракет НУРС (10 вибухів). А ще ворог скидав з БПЛА вибухові пристрої типу ВОГ (2 вибухи).

Білопільська громада: здійснено гранатометний обстріл (15 вибухів АГС). Також були обстріли з артилерії (14 вибухів) та мінометів (14 вибухів). Внаслідок одного з артобстрілів пошкоджено автомобіль.

Середино-Будська громада: 48 мін скинули росіяни на територію громади. Внаслідок одного з обстрілів пошкоджено приміщення Будинку культури. Також зафіксовано 5 вибухів з АГС та 2 вибухи з артилерії.

Краснопільська громада: зафіксовано мінометний обстріл (21 вибух).

Свеська громада: був мінометний обстріл (4 вибухи).

Новослобідська громада: ворог бив з мінометів (9 вибухів).

Есманська громада: 32 міни скинули росіяни на територію громади.

Вночі та вранці росіяни здійснили 5 обстрілів прикордоння – 2 з артилерії, 2 – з міномету і 1 – з гранатомету. Зафіксовано всього 43 вибухи.

Обстрілів зазнали 5 населених пунктів 4 територіальних громад – Хотінської, Краснопільської, Середино-Будської та Миколаївської сільської громад.

Попередньо – без людських втрат та руйнувань цивільної інфраструктури.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *