10 жовтня на Сумщині рашисти вбили неповнолітню дитину

Протягом дня росіяни здійснили 21 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 82 вибухи. Обстрілів зазнали Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Великописарівська та Свеська громади.

Краснопільська громада: ворог бив з артилерії (31 вибух) та міномету (16 вибухів). Внаслідок одного з артобстрілів поранення отримала неповнолітня дитина (дівчинка 2009 р.н.). Від отриманих поранень померла в кареті швидкої допомоги.

Хотінська громада: здійснено обстріли з мінометів (6 вибухів).

Свеська громада: зафіксовано 2 вибухи з артилерії.

Великописарівська громада: здійснено ворожий авіаційний обстріл з гелікоптера НАР (8 вибухів), гранатометний обстріл з АГС (10 вибухів) та мінометний обстріл (6 вибухів).

Білопільська громада: обстріл з гранатомету СПГ (2 вибухи) та міномету (1 вибух).

Вночі росіяни здійснили обстріли Краснопільської громади. Вдарили з артилерії (8 вибухів) та мінометів (4 вибухи).

***********

Російські терористи у вівторок, 10 жовтня, завдали удару по школі у Краснопільській громаді на Сумщині. Дитини, яка отримала поранення загинула дорогою до лікарні.

Про це повідомив директор “Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Сергій Бутенко, передає “Суспільне”.

За його словами, з Угроїдів до Сум поранену дитину везла краснопільська бригада медиків, вони проводили реанімаційні заходи, але дівчина померла.

Також загибель дитини підтвердила і Сумська військова адміністрація. Зазначається, що померла дівчина 2009 року народження.

“Сьогодні держава-терорист здійснила обстріл селища Угроїди Краснопільської громади. Було поранено дівчинку 2009 року народження. Дівчинку, на жаль, врятувати не вдалося. Вона померла в кареті швидкої допомоги. Цинізму росіян немає меж. Вони зазіхають на найсвятіше — наших дітей, намагаючись знищити наше майбутнє”, — йдеться у повідомленні.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *