12 вересня на прикордонні Сумщини зафіксовано 132 вибухи: знищено ворожий БпЛА ”Шахед”

Протягом дня росіяни здійснили 24 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 132 вибухи. Обстрілів зазнали Великописарівська, Есманська, Краснопільська, Юнаківська, Миколаївська. Хотінська, Середино-Будська, Новослобідська, Білопільська громади.

Великописарівська громада: ворог бив з мінометів (35 вибухів) та артилерії (22 вибухи). Внаслідок одного з мінометних обстрілів пошкоджено приміщення школи, будинку культури, приватний будинок, легковий автомобіль. Внаслідок артобстрілу пошкоджено приватне домогосподарство,

Есманська громада: здійснено мінометний обстріл (4 вибухи).

Краснопільська громада: з території рф по здійснено скидання з ворожого БПЛА 2 боєприпаси типу ВОГ. Крім того, з гелікоптера здійснено запуск 2 ракет. Також були артобстріли (15 вибухів) та обстріл з мінометів (5 вибухів).

Юнаківська громада: зафіксовано 13 вибухів з міномету та 6 вибухів з артилерії.

Миколаївська громада: росіяни вдарили з артилерії (9вибухів).

Хотінська громада: з гелікоптеру був пуск 4 ракет (ймовірно НАР).

Середино-Будська громада: 2 міни скинув ворог на територію громади.

Білопільська громада: був мінометний обстріл (9 вибухів).

Новослобідська громада: здійснено артилерійський обстріл (4 вибухи).

Сьогодні підрозділами територіальної оборони Сумщини знищено ворожий БпЛА ”Шахед”.

Вночі ворог здійснив 3 обстріли прикордоння. Зафіксовано 4 вибухи. Обстрілів зазнали Юнаківська та Новослобідська громади.

Юнаківська громада: здійснено влучання з ворожого БПЛА в приміщення продуктового магазину. Внаслідок влучання в магазині виникла пожежа. Крім того, ворог бив з артилерії (2 вибухи).

Новослобідська громада: влучання з ворожого БпЛА в приміщення непрацюючої лазні. Внаслідок влучання в лазні виникла пожежа.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *