28 вересня росіяни здійснили 30 обстрілів прикордонних територій Сумщини: цієї ночі сили ППО збили ворожий БпЛА

Протягом дня росіяни здійснили 30 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 188 вибухів. Обстрілів зазнали території Білопільської, Краснопільської, Хотінської, Великописарівської, Середино-Будської, Новослобідської, Путивльської громади.

▪️Білопільська громада: ворог бив з мінометів (30 вибухів) та зі ствольної артилерії (8 вибухів). Також FPV-дроном «камікадзе» скинуто 1 боєприпас.

▪️Великописарівська громада: здійснено артилерійський обстріл (24 вибухи), обстріл з АГС (14 вибухів), з СПГ (4 вибухи) та мінометів (3 вибухи).

▪️Краснопільська громада: були артобстріли (30 вибухів) та обстріл з мінометів (15 вибухів). Також гелікоптер здійснив пуск 1 ракети типу НУРС

▪️Хотінська громада: був обстріл з гаубиці (4 вибухи) та мінометів (5 вибухів). Також з літака здійснено пуск 3 ракет типу НУРС.

▪️Середино-Будська громада: зафіксовано мінометний обстріл (3 вибухи).

▪️Новослобідська громада: 17 мін скинули росіяни на територію громади.

▪️Путивльська громада: здійснено обстріл зі ствольної артилерії (1 вибух) та міномету (5 вибухів)

Над Сумщиною цієї ночі сили ППО збили ворожий БпЛА. Дякуємо нашим захисникам неба!

Один з новинних каналів в Телеграм повідомив, що внаслідок вибуху, який пролунав сьогодні у Сумах, близько 4ї ранку, пошкоджені приватні будинки та майно мирних мешканців у одному з житлових кварталів міста. Інформація перевіряється

Ситуація станом на 8:00.

Вночі і вранці росіяни здійснили 5 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 42 вибухи. Обстрілів зазнали Білопільська, Свеська, Середино-Будська громади.

▪️Білопільська громада: ворог бив з артилерії (10 вибухів) та міномету (30 вибухів).

▪️Свеська громада: здійснено обстріл з міномету (1 вибух).

▪️Середино-Будська громада: зафіксовано обстріл з міномету (1 вибух).

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *