До 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який порізав ножем двох жінок

На зображенні може бути: 2 людини та текст

Конотопською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 56-річного чоловіка, який порізав ножем двох жінок.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась 18 липня 2023 року в с. Попівка Конотопського району. Між чоловіком та його колишньою співмешканкою у компанії знайомих під час спільного розпивання спиртних напоїв на ґрунті ревнощів виникла суперечка, під час якої обвинувачений намагався вдарити жінку ножем.

Читати також: Труби для водогону на Сумщині за 95 млн переплюнули навіть коштовне будівництво на Запоріжжі – ціни завищені вдвічі

Захищаючись, жінка схопила руками за лезо. У цей час їх знайома намагалась зупинити нападника, закривши собою потерпілу. Розлючений чоловік двічі вдарив захисницю ножем у живіт. 53-річна колишня співмешканка обвинуваченого відбулась порізами на руках, її 37-річна захисниця отримала тяжкі тілесні ушкодження.

На зображенні може бути: вимірювальна лінійка, ніж та текст

У суді чоловік провину свою визнав, запевняв, що розкаюється. За вироком суду його засуджено до покарання у вигляді 5 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 121 КК України).

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *