Довгоочікуване рішення: Уряд дозволив роботу ринків в Україні

Кабмін знову дозволив роботу продовольчих ринків. Відповідне рішення уряд підтримав на засіданні сьогодні, 29 квітня. Мова йде про 281 ринок, де можливо відновити роботу з дотриманням всіх протиепідемічних заходів.

Ринки можуть працювати, але з дотриманням санітарних умов, що їх розробили в Мінекономіки й МОЗ.

Торги та підроблений підпис: спортивний комплекс у Сумах продали з порушеннями?

Працівників і відвідувачів впускатимуть на ринок лише в масці чи респіраторі та за проходження температурного скринінгу. На кожному вході на ринок мають бути антисептики, контактні поверхні повинні дезінфікувати кожні три години, а на ринку має бути не більше одного покупця на 10 кв. м. Також після робочого дня мають дезінфікувати всю територію ринку, а адміністрація має стежити, аби не було стихійної торгівлі.

Так Тростянецька міськрада вже повідомила про відкриття ринку з 1 травня. Повідомляємо жителям громади, що агропромисловий ринок по вул. Набережній у Тростянці відновлює свою роботу з п’ятниці, 1 травня. Контроль за дотриманням карантинних правил буде посилено.

Відповідне рішення прийняли на спільному засіданні комісії з ТЕБ та НС та оперативного штабу з протидії розповсюдження вірусної інфекції COVID-19, яке пройшло під головуванням Юрія Бови – очільника Тростянецької міської ОТГ.

tvoemisto  ST

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *