Лебединські поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди з потерпілим

На зображенні може бути: 2 людини, автомобіль, дорога та текст

На автодорозі поблизу одного із сіл Сумського району водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди пасажир транспортного засобу отримав травми. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Вчора по чергової частини відділення поліції № 3 (м. Лебедин) Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці на місці події, 30-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ» не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. В результаті невдалого маневру водія, травми отримав 36-річний пасажир автівки. Останній госпіталізований до лікувального закладу для надання медичної допомоги. Транспортний засіб поміщено на штрафний майданчик поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *