На Охтирщині правоохоронці затримали групу осіб, що займалася збутом наркотичних засобів

Співробітники Охтирського районного відділу поліції, у рамках проведення оперативно-розшукових заходів, викрили 20-ти та 18-ти річних хлопців, які здійснювали збут наркотичних засобів на території міста Охтирка шляхом «закладок».

Під час особистого обшуку поліцейські вилучили у зловмисників мобільні телефони в яких містилась інформація щодо розміщення на території районного центру значної кількості «закладок». На даний час слідчими здійснюються заходи щодо їх вилучення та документування злочинної діяльності.

А під час обшуку за місцем мешкання хлопців правоохоронці виявили та вилучили близько 200 грамів порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.

Все вилучене правоохоронці направили для проведення експертного дослідження.

На даний час слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та обрали запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *