На Охтирщині охоронець намагався обікрасти склад, де працював

На Охтирщині охоронець намагався обікрасти склад, де працював

Зловмисник, будучи охоронцем на одному з підприємств, вирішив скористатися слушним моментом та вчинити крадіжку на ввіреному йому об’єкті.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 41-річний мешканець одного із сіл Охтирського району, на початку жовтня 2023 року, перебуваючи на території складу паливно-мастильних матеріалів, де він працює охоронцем, достовірно знаючи, де знаходиться трубопровід для транспортування бензину, вирішив вчинити злочин.

З метою крадіжки він приніс із собою чотири пластикові ємності об’ємом по 10 літрів кожна до яких налив викрадений бензин. У подальшому крадій із викраденим паливом намагався покинути вищевказану територію через паркан, однак був затриманий працівником служби безпеки підприємства.

На даний час слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена в умовах воєнного стану). Досудове розслідування триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *