На Сумщині припинено діяльність чергового наркодилера

На зображенні може бути: 3 людини

Співробітниками відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Сумській області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури припинено діяльність 36-річного чоловіка, причетного до вчинення наркозлочинів.

За даними слідства, житель м. Конотоп отримував від своїх спільників з м. Київ прекурсори, з яких вдома виготовляв психотропну речовину «амфетамін». При цьому частину виготовлених психотропів чоловік пересилав своїм спільникам у якості розрахунку за прекурсори.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили згорток з психотропною речовиною «амфетамін», обладнання для її виготовлення, а також пакунок з канабісом.

Немає опису світлини.

Також в рамках кримінального провадження задокументовано факти пересилання заборонених речовин.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1, 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи прекурсорів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності спільників затриманого. Наразі чоловіку судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *