На Сумщині водія затиснуло між двома вантажівками

На зображенні може бути: снігоочисник та текст

Вчора до поліції надійшло повідомлення, що в селі Білани, що на Білопільщині, по вулиці Привокзальній сталась автопригода у результаті якої один чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до обласної лікарні.

Виїхавши на місце події поліцейські попередньо встановили, що 52-річний водій вантажного автомобіля “MAN”, перебуваючи в загальній черзі на розвантаження, не поставив свій автомобіль на стояночне гальмо, внаслідок чого він покотився вперед та зіткнувся із вантажним автомобілем “Volvo”, водій якого у цей момент перебував на напівпричепі.

Читати також: В ОТУ «Суми» новий командувач: що про нього відомо?

Під час зіткнення транспортних засобів 34-річного керманича зажало між напівпричепом та вантажним автомобілем. У результаті чого останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ”. Слідчі дії тривають.

На зображенні може бути: текст

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *