На Сумщині через коронавірус закрили один район


В районі на півночі Сумщини, який до останнього часу тримався вже 8 випадків захворювання.

Голова райдержадміністрації Віктор Губенко скликав районну комісію з питань ТЕБ ​​І НС на позачергове засідання, -пише dancor.

Необхідність в швидкому реагуванні виникла в зв’язку з інформацією від вірусологічної лабораторії Сумського лабораторного центру про підтверджених станом на 25.07.2020 випадків захворювання коронавірусною інфекцією ще у 7 жителів Середино-Будського району.

Відомо, що захворіли 2 людини по м.Середіна-Буда і 5 по смт Зноб-Новгородське. Серед хворих є медичні працівники С-Будської підстанції Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ».

Три тижні собака прожив у ямі на околиці Сум

На підставі рішення протоколу районної комісії з питань ТЕБ ​​та НС на території Середино-Будського району з 26.07.2020 року посилюється протиепідемічний режим, заборонені всі масові зібрання, спортивні та розважальні заходи, обмежено рух транспорту на внутрішньорайонних маршрутах, припинено автобусне сполучення з містом Шостка, рух автобуса «Суми – Зноб-Новгородське» тимчасово змінено, вказаний рейс курсуватиме тільки до м Середина-Буда, до особливого розпорядження. Дотримання карантинного режиму контролювати мобільний пересувний блокпост.

Відповідний протокол спрямований на виконання органам місцевого самоврядування, службам і організаціям району.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *