На Сумщині поліцейські оперативно затримали автовикрадача

У Конотопі зловмисник, побачивши залишений без нагляду транспортний засіб, вирішив покататися. Однак залишитися невикритим йому не вдалося. Співробітники поліції швидко розшукали його.

Учора, близько восьмої години ранку, на спецлінію «102» звернувся 21-річний чоловік та розповів, що невідомі заволоділи його автомобілем ВАЗ 2101, який він припаркував у місті Конотоп біля готелю. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу.

 Читати також: Від сьогодні у Сумах проїзд у комунальному транспорті коштує 6 гривень

«На пошуки викраденого автомобіля був залучений особовий склад відділу поліції: працівники відділу реагування патрульної поліції, працівники сектору кримінальної поліції. У ході невідкладних оперативно – розшукових заходів було сформовано групи пошуку транспортного засобу у місті, відпрацьовано систему відеоспостереження «Безпечне місто». Така злагоджена робота дала позитивний результат. У ході патрулювання, в одному з мікрорайонів міста, працівники відділу реагування патрульної поліції помітили викрадений автомобіль та зупинили його», – розповідає т.в.о. начальника Конотопського районного відділу поліції Олександр Васильченко.

Зловмисником виявився 27-річний конотопчанин. Він розповів, що будучи на підпитку, побачив припаркований автомобіль та вирішив покататися по місту.

 Читати також: На Сумщині у ДТП постраждали четверо людей

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Слідство триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *