На Сумщині поліція оперативно затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на пенсіонерку (відео)

Подія сталася у Середино-Буді. Вдень до будинку місцевої жительки вдерся невідомий, і, погрожуючи ножем, вимагав у літньої жінки гроші. Та виявилась не з боязких: дала зловмиснику рішучу відсіч і негайно викликала поліцейських.

Повідомлення про розбійний напад у поліцію надійшло від 59-річної жительки Середино-Буда. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.
Заявниця розповіла, що спочатку невідомий просто зайшов до будинку та попросив у неї цигарок. Пенсіонерка відмовила, і він пішов. Проте за кілька хвилин «візитер» повернувся вже з ножем у руках. Погрожуючи ним, став вимагати грошей. Господиня не розгубилась, кинулась на озброєного нападника, вигнала його з будинку і тут же викликала поліцейських.

ТОВ «Шлях» ТМ «Улянівський хліб» доведеться сплатити великий штраф

«Отримавши від потерпілої опис зовнішності зловмисника, наші співробітники негайно розпочали його пошуки, – розповідає Сергій Тітенко, начальник Середино-Будського відділення поліції. – І за півгодини затримали підозрюваного на одній з вулиць райцентра – це виявився неодноразово судимий 42-річний житель Києва».

Поки що підозрюваний відмовляється спілкуватися з правоохоронцями.
Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За скоєне йому загрожує від семи до дванадцяти років позбавленням волі із конфіскацією майна.

https://www.facebook.com/OdinDoma.ua/videos/606620206725572/

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *