На Сумщині скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за фактом незаконного зберігання вибухового пристрою

Прибувши на виклик щодо вчинення домашнього насильства, поліцейські виявили гранату із запалом, що незаконно зберігав вдома мешканець с. Велика Писарівка.

До відділення поліцейської діяльності №1 (с. Велика Писарівка) звернулася місцева мешканка та повідомила, що стала жертвою домашнього насильства.

Прибувши на виклик, співробітники групи реагування патрульної поліції провели з 47-річним чоловіком профілактичну бесіду та склали відносно нього адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім цього, під час огляду домоволодіння правоохоронці побачили гранату РГД-5 із запалом. Зі слів зловмисника, вказаний вибуховий пристрій він знайшов поблизу селища та вирішив залишити у себе.
Співробітники поліції вилучили знайдене та направили для проведення експертного дослідження.
На даний час досудове розслідування завершено та скеровано до суду обвинувальний акт. Відповідно до ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *