На Сумщині українка пропонувала прикордонникам хабар у 100 доларів

Учора прикордонники Сумського загону в черговий раз припинили правопорушення, пов’язане з підкупом службової особи прикордонного відомства.

До пункту пропуску «Бачівськ» на виїзд до Росії прибув автомобіль марки «Mercedes-Benz», на якому в якості пасажира слідувала наша співвітчизниця.

Читати також: На Сумщині на ходу загорівся DAF

Під час проходження прикордонного контролю жінка надала паспортний документ, термін дії якого закінчився. Аби все ж таки безперешкодно виїхати до Росії, вона запропонувала прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі 100 доларів США.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України за недійсним документом на 56-річну громадянку складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП.

Крім цього, охоронці кордону передали жінку працівникам поліції, які й займаються об’єктивним з’ясуванням вчинення нею кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Читати також: На Сумщині водій хотів перетнути кордон з підробленими документами на ГАЗель

Сумський прикордонний загін рекомендує громадянам перед плануванням подорожей за межі країни завчасно перевіряти свої документи, які дають право на перетинання державного кордону України.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *