На Сумщині винесли вирок чоловіку, який викрадав кошти на лікування хворих дітей

Конотопською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 35-річного конотопчанина, який грабував перехожих, обкрадав магазини, з яких серед іншого забирав кошти на лікування хворих дітей.

Встановлено, що обвинувачений приходив у магазини в м. Конотоп у період, коли там було багато покупців. Користуючись зайнятістю продавця, викрадав товар. Більш того, чоловік не соромився викрадати встановлені в магазині пластикові скриньки для збору коштів на лікування хворих дітей.

Дочекавшись слушного моменту, маючи вільний доступ, він забирав скриньку із собою. Разом з тим, обвинувачений спеціалізувався не лише на обкраданні магазинів. Він підбігав на вулиці до випадкових перехожих і виривав із рук пакет чи сумку, або ж мобільний телефон.
З жовтня 2020 року по лютий 2021 року обвинувачений встиг скоїти 10 крадіжок товару із магазинів, викрасти чотири скриньки для благодійної допомоги, а також пограбувати чотирьох перехожих .

Читати також: На Сумщині правоохоронці повідомили про підозру голові сільської ради у одержанні 20 000 гривень хабара

У суді чоловік повністю визнав свою провину у всіх інкримінованих злочинах, переконував, що розкаюється. За вироком суду обвинуваченого засуджено до 4 років та 3 місяців позбавлення волі (ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 186 КК України). На вирок суду він чекав у СІЗО

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *