На Сумщині загинули енергетики

Возможно, это изображение автомобиль, скорая помощь и текст «кол-центр 247 800 800 300 1г0 сумська 不 обласна проку прокуратура»

У п’ятницю, 19 травня, в Міністерстві енергетики повідомили про загибель трьох енергетиків. Сталося це під час огляду ними лінії електропередач.

Більше про трагедію

Як зазначили у відомстві, ця подія є великою втратою на енергетичному фронті. Оглядали фахівці повітряну лінію між такими населеними пунктами, як Юнаківка та Велика Рибиця.

Втрати на енергетичному фронті: на Сумщині під час огляду лінії електропередачі загинули троє енергетиків. Під час огляду повітряної лінії 35 кВ “Юнаківка – Велика Рибиця” загинули троє працівників АТ “Сумиобленерго”,
– йдеться в джерелі.

Окрім того, в Міненерго наголосили, що обставини цього інциденту з’ясовують всі відповідні органи.

За даними слідства, 19 травня 2023 року близько 11 год 45 хв окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, уразили автомобіль ПАТ «Сумиобленерго», що рухався по польовій дорозі Юнаківської громади Сумського району. Водій та два електромонтери отримали поранення, несумісні з життям.
Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями фіксують наслідки злочину та вилучають докази. Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *