Найчастіше до суду йдуть з ножами: судова охорона Сумщини про результати за місяць

На Сумщині судові охоронці продовжують попереджати спроби пронесення до органів судової влади заборонених предметів

Так, протягом січня місяця захисники Феміди виявили понад 74 небезпечних для оточуючих предметів, які деякі з відвідувачів намагались пронести до судових установ, нехтуючи встановленими правилами пропускного режиму.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещении

Більшість заборонених предметів, з якими відвідувачі намагалися пройти до судових установ, це: ножі – 41 од., пневматична зброя – 2, балончики, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії, – 18 од. Були й намагання пронести (13 випадків) ножиці, викрутки, аналогічні загострені предмети тощо.

Читати також: ДТП на Сумщині: відтягнули потерпілого на узбіччя і поїхали далі

Служба судової охорони вкотре нагадує всім відвідувачам судових установ, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється пропускати осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, з колюче-ріжучими предметами.

Нет описания фото.

Не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки. Завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ.

Нет описания фото.

Територіальне управління Служби судової охорони у Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *