Пішла з життя завідувачка відділенням Сумської дитячої лікарні Тетяна Якубенко

Колектив управління охорони здоров’я Сумської міської ради глибоко сумує з приводу передчасної смерті завідувачки консультативно-діагностичного відділення № 2 КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Сумської міської ради Якубенко Тетяни Вікторівни. Її життя трагічно обірвалося 17 серпня.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійної.

Якубенко Тетяна Володимирівна народилася 03.07.1952 року в с.Кіровське Тимовського району Сахалінської області в сім’ї військового офіцера. Зростала та навчалася на Івано-Франківщині.

В 1975 році закінчила Донецький медичний інститут та здобула спеціальність лікаря-педіатра.
Свою трудову діяльність розпочала в міській лікарні № 27 м. Донецька на посаді лікаря-педіатра поліклінічного відділення.

З 1986 року працювала на посаді завідувачки педіатричного відділення, а з 1989р. – на посаді заступника головного лікаря по поліклінічному розділу роботи м. Донецьк.

З 2015 року Якубенко Тетяна Володимирівна продовжила свою трудову діяльність В КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» СМР та була призначена на посаду завідувачки консультативно-діагностичного відділення № 2 КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Сумської міської ради.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *