Поліція на Сумщині перевірить стан доріг: чи буде від цього результат?

Працівники відділу БДР розпочинають весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі

З 16 березня до 17 квітня працівники відділу безпеки дорожнього руху (БДР) управління патрульної поліції в Сумській області проведуть весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі області.

Його мета – визначення стану експлуатаційного утримання доріг загального користування, вулиць та залізничних переїздів і належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації.

Особливу увагу під час огляду приділятимуть організації роботи щодо приведення вулично-шляхової мережі в безпечний для руху стан:
 стан покриття проїзної частини (наявність деформації у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, тротуарів;
 наявність та стан дорожньої розмітки;
 забезпечення видимості, технічних засобів організації дорожнього руху;
 стан функціонування зовнішнього освітлення;
 стан утримання смуг відведення та придорожніх територій;
 облаштування залізничних переїздів.

Сумчанка показала сміття на в’їзді до Сум, де ще минулого тижня навели лад (відео)[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/sumchanka-pokazala-smittja-na-v-izdi-do-sum-de-shhe-minulogo-tizhnja-naveli-lad-video/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Окрему увагу приділять облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП.
Усі недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі ретельно фіксуватимуться в актах огляду. За їх результатами будуть визначені обсяги першочергових робіт. Власникам вулично-дорожній мережі будуть надані відповідні вимоги, а також визначені чіткі строки їх виконання.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *