Правоохоронці Сумщини встановлюють осіб, які ошукали жителів області

За минулі вихідні жертвами шахраїв стали семеро громадян та втратили грошові кошти на загальну суму близько 58 000 гривень. За кожним фактом у поліції відкрито кримінальні провадження.

До поліції звернувся 30-річний мешканець міста Сум та повідомив, що його ошукали. Зі слів потерпілого, на його мобільний зателефонував невідомий, який представився працівником АЗС та запропонував придбати талони на пальне. В подальшому заявник домовився зі своїм співрозмовником про зустріч для купівля талонів. Приїхавши у вказаний час у визначене місце, сумчанин зателефонував невідомому. Останній попросив його зайти до приміщення АЗС та через термінал самообслуговування поповнити 3 мобільні номери на загальну суму 15000 грн, після чого він винесе талони на пальне.

Чоловік виконав вимоги «працівника», але талонів так і не дочекався, а вказана особа перестала відповідати на його телефонні дзвінки.

Правоохоронці вкотре наголошують недовіряти незнайомцям, не повідомляти свої секретні дані та не переходити за підозрілими посиланнями. Будьте обачними та розсудливими!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *