Продав наркотики через telegram-канал: сумські поліцейські викрили 19-річного наркозбувача

Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими слідчого управління за аналітичної підтримки співробітників кримінального аналізу Головного управління Національної поліції в Сумській області було задокументовано протиправну діяльність 19-річного жителя Конотопу.

У ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання, спрямованого на виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, оперативні працівники отримали інформацію про те, що один із жителів міста Конотоп може займатись злочинною діяльністю.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено психотропні речовини, «PVP- сіль» вагою 365 г, «амфетамін» вагою 152 г та 67 пігулок «екстазі». Зловмисник пояснив, що зберігав психотропи з метою збуту.

Читати також: Командна робота: лікарі КНП «Центральна міська клінічна лікарня» СМР врятували життя та поставили на ноги постраждалу внаслідок ДТП жінку

Усі виявлені речові докази правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Слідство триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *