Путивльські поліцейські викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків

Возможно, это изображение 1 человек

Близько 200 грамів марихуани знайшли співробітники відділення поліції №2 (м. Путивль) вдома у 55-річного чоловіка. Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

До поліції надійшла інформація про те, що один з місцевих жителів села Стрільники, що на Путивльщині, може займатися злочинною діяльністю.

У ході перевірки оперативної інформації, правоохоронці провели за місцем мешкання чоловіка санкціонований судом обшук. Під час якого в домогосподарстві останнього, поліцейські виявили подрібнену речовину зеленого кольору ззовні схожу на рослини коноплі, яка знаходилася в різних ємностях, а також пристрій для її вживання.

У ході розмови зловмисник стверджував, що готував її для власного вживання без мети збуту.

Усе знайдене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді чималого штрафу, або виправних робіт, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *