Сергій Кропивченко став заступником голови Сумської ОВА і координуватиме оборонну роботу

Возможно, это изображение 2 человека

Відповідне розпорядження підписав очільник області Володимир АРТЮХ

Сьогодні, вручаючи Сергію КРОПИВЧЕНКУ посвідчення заступника голови Сумської ОВА, Володимир Артюх наголосив, що Сергій Іванович, згідно з розподілом обов’язків, займатиметься силовим блоком, координуючи діяльність Департаменту цивільного захисту та Управління оборонної роботи, забезпечення законності та правопорядку Сумської ОДА/ОВА.

«Бажаю Вам успіху на займаній посаді. В умовах правового режиму воєнного стану Сумщині потрібен Ваш досвід та професіоналізм», – підкреслив очільник області.

Довідково

Сергій Іванович Кропивченко народився 25 грудня 1963 року в м. Первомайськ Миколаївської області.

Освіта – вища, у 1986 році закінчив Київське вище загальновійськове командне училище ім. М.В. Фрунзе за спеціальністю «Командна тактична, гусеничні та колісні машини», кваліфікація – інженер з експлуатації гусеничних і колісних машин, у 1996 році – Академію Збройних Сил України за спеціальністю «Частини та з’єднання механізованих (мотострілецьких) танкових військ», кваліфікація – офіцер військового управління оперативно – тактичного рівня, у 2005 році – Національну академію оборони України за спеціальністю «Управління діями з’єднань та об’єднань Збройних сил», кваліфікація – магістр державного військового управління.

З 1982 по 2020 рік служив у лавах Збройних Сил. Має військове звання – генерал-лейтенант.

У 2020 році був радником Міністра у справах ветеранів України, м. Київ. У 2022-2023 роках працював начальником відділу з питань мобілізаційної роботи апарату Міністерства аграрної політики та продовольства України, м. Київ.

З червня 2023 року – був радником патронатної служби голови Сумської ОВА. Наразі – заступник голови Сумської ОВА.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *