Сумське районне управління поліції очолив новий керівник

На изображении может находиться: один или несколько человек

Сьогодні начальник ГУНП області Олександр Анохін представив особовому складу Сумського районного управління поліції нового керівника підрозділу. Ним став підполковник поліції Сергій Гриньов.

Сергію Гриньову 41 рік. Має вищу юридичну освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2000 році на посаді слідчого. Довгий час працював у слідстві, потім, на керівних посадах в ОВС Донецької, Херсонської, Миколаївської областей. З вересня 2020 року працював на посаді заступника начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області.

На изображении может находиться: 3 человека, люди стоят

Сьогодні ж, особовому складу підрозділу було представлено й заступників керівника Сумського РУП.

Сорокатрирічний підполковник поліції Олег Володарський, зайняв посаду заступника начальника Сумського районного управління поліції з превентивної діяльності. Він має великий досвід оперативної роботи. З жовтня 2020 року до цього призначення працював заступником начальника Тростянецького відділення поліції Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області.

На изображении может находиться: 2 человека

Заступником начальника Сумського районного управління поліції – начальником відділу кримінальної поліції, став 43-річний підполковник поліції Андрій Семенченко. Уродженець Сумщини, свою трудову діяльність розпочав з посади дільничного міліціонера. Потім, пройшов шлях від оперативника карного розшуку до начальника Краснопільського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Читати також: Жители Шостки устали жить в пыли и шуме

Капітан поліції Сергій Гончаров став заступником начальника Сумського районного управління – начальником слідчого відділу поліції. Йому 30 років, освіта вища юридична. Після навчання працював у слідчих підрозділах Донецької області. Остання посада перед призначенням на Сумщину – начальник відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.

Підполковника поліції Сергія Поліщука призначено на посаду заступника начальника Сумського районного управління Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Начальник ГУНП в Сумській області Олександр Анохін та міський голова Сум Олександр Лисенко побажали новому керівнику районного управління поліції, його заступникам та всьому великому колективу підрозділу успіхів у роботі.

«Переконаний, що тісна співпраця міської влади з правоохоронними органами стане запорукою миру та спокою у нашій громаді. Поліція має бути максимально відкрита до діалогу з суспільством та міською владою. Ми докладемо максимум зусиль, щоб кожен мешканець Сум відчував себе в безпеці, бо у нас з вами одне завдання – служити та захищати», – зауважив очільник міста, і побажав новому керівнику районного управління професійних успіхів та досягнень у вирішенні поставлених завдань.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *