Сумські поліцейські затримали групу осіб, які незаконно заволоділи транспортним засобом

На зображенні може бути: текст

Троє мешканців обласного центру викрали з парковки мікроавтобус «Фольцваген Т4» та поїхали на ньому в невідомому напрямку. Завдяки оперативним та злагодженим діям правоохоронців, зловмисників затримано. Наразі чоловікам вже повідомлено про підозру.

Днями до чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення від стурбованої жінки, яка виявила відсутність свого транспортного засобу на парковці. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На зображенні може бути: фургон

Як попередньо встановили правоохоронці, в період часу з 9:30 до 12 години дня троє невідомих осіб незаконно заволоділи транспортним засобом “Volkswagen Transporter”. Під час проведення комплексу невідкладних оперативно-розшукових заходів за участі відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції, управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Сумській області та Управління патрульної поліції в Сумській області, за короткий проміжок часу особи викрадачів та їх місцезнаходження було встановлено. В подальшому транспортний засіб було вилучено, а усіх трьох зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися місцеві мешканці 21-го, 33-х та 42-х років.

На зображенні може бути: телевізор

На даний час слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *